Ucuz ve dayanıklı: Ulefone Armor X32 tanıtıldı

Ulefone, Dayanıklı Telefon Pazarına Ucuz Bir Modelle Giriş Yaptı

Ulefone, Armor 30 Pro’nun ardından uygun fiyatlı bir akıllı telefon olan yeni modeli Armor X32’yi piyasaya sürdü. Armor serisine eklenen bu model, zorlu koşullara dayanıklı ve bütçe dostu bir seçenek sunuyor.

Ulefone Armor X32’nin Özellikleri Neler?

Armor X32, eldiven moduna sahip 5.65 inçlik HD+ LCD ekranı ile dikkat çekiyor. Telefon, parmak izi okuyucu gibi biyometrik güvenlik özellikleri sunarken, MediaTek Helio G91 işlemcisi ve 6 GB RAM ile güçlü bir performans vadediyor.

Telefonun arka tarafında 48 MP çözünürlüklü ana kamera ve ön tarafta 16 MP selfie kamerası bulunuyor. Bunun yanı sıra, iki kızılötesi LED içeren 20 MP gece görüş kamerası, Ulefone Armor X32’yi diğer modellerden ayıran özelliklerden biri. Ayrıca, telefonda kullanışlı bir el feneri düğmesi de mevcut. 5500 mAh bataryası 18W hızlı şarj desteğiyle uzun süreli kullanım sağlıyor.

Ulefone Armor X32’nin Fiyatı

Ulefone Armor X32, sadece 130 dolar gibi uygun bir fiyatla satın alınabiliyor.

Ulefone Armor X32’nin Teknik Özellikleri

  • Ekran: 5.65 inç, 720×1400 çözünürlük, 90Hz yenileme hızı, 600 nit parlaklık
  • İşlemci: MediaTek Helio G91
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Depolama: 128GB dahili, microSD kart ile 2TB’a kadar artırılabilir
  • Arka Kamera: 48MP (ana) + 20MP (gece görüş) + 2MP (makro)
  • Ön Kamera: 16MP
  • Batarya: 5500 mAh, 18W hızlı şarj desteği
  • Bağlanabilirlik: 4G, Bluetooth 5.2, WiFi 802.11n
  • İşletim Sistemi: Android 14
  • Boyut ve Ağırlık: 163.4 x 80.8 x 14.5 mm, 280 gr

Related Posts

Evren simülasyon mu? Kütleçekimiyle uzmanların açıklamaları

İngiltere’nin Portsmouth Üniversitesi’nde görev yapan fizikçi Dr. Melvin Vopson, evrenin bir bilgisayar simülasyonu olabileceği yönündeki tartışmaları yeniden alevlendiren bir çalışma yayımladı. AIP Advances dergisinde yer alan makalesinde Vopson …

100 milyon yıl saptanacak! Bilimsel devrim

Zaman, insanlık tarihinin en temel kavramlarından biri. Ancak, zamanı kusursuz bir şekilde ölçmek, bilim insanlarının yüzyıllardır peşinden koştuğu bir hedef. ABD’deki Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST), bu hedefe ulaşarak tarihe geçti …

Apple akıllı gözlükler için yeni bir çip geliştiriyor

Özellikle Meta gibi gözlüklerin piyasada yer almasının ardından harekete geçen Apple, sanal gerçeklik gözlüğünün ardından hem arttırılmış gerçeklik destekli hem de daha sade modeller üzerinde çalışacak.

Netflix yeni televizyon deneyimini tanıttı

Netflix, gelecek haftalarda üyeleriyle buluşturacağı ve tasarımının yanı sıra geliştirilmiş öneri ve arama sistemleriyle dikkati çeken yeni televizyon deneyimini duyurdu.

Bilim insanlarının muzları sarı tutmak için kullandıkları numara: Buzdolabında veya alüminyum folyoda saklanmıyor!

İngiltere merkezli biyoteknoloji şirketi Tropic, muzların hızlıca kararmasını önleyen “GEiGS” adlı yeni bir gen susturma tekniği geliştirdi. Bu sayede işlem gören muzlar, doğal renk ve lezzetini haftalarca koruyarak hem tedarikçilerin nakliye sürecine esneklik kazandırıyor hem de gıda israfını önemli ölçüde azaltma vaadi sunuyor.

Elektriği taşıyabilen bakteri keşfedildi

Bu bakteri, vücudundaki nikel liflerle elektron taşıyarak enerji devrimini başlatabilir. Bilim, bakır tellerden çok daha ilginç bir alternatife işaret ediyor.